Παραγγείλτε τον καφέ σας Online

Πατώντας πάνω στο λογότυπο μας "CUP" μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ στον χώρο σας
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας Discord

την ημέρα του παιχνιδιού.


Στον
server που φτιάξαμε στο Discord έχουν δημιουργηθεί για την ΚΑΘΕ ομάδα ένα chat room, ένα κανάλι Γρίφοι/Απαντήσεις κι ένα Δωμάτιο Ομιλίας. Η κάθε ομάδα θα βλέπει και θα έχει πρόσβαση μόνο στα δικά της κανάλια, εκτός από τα Κατσίκια που θα βλέπουν τα πάντα.


Χρήση
chat room: Για να μπορούν τα μέλη της ομάδας να συνομιλούν μεταξύ τους (αν θέλουν).

 

Χρήση Γρίφοι/Απαντήσεις: Εδώ θα σας δίνονται οι γρίφοι και θα στέλνετε την απάντησή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: απαντήσεις γρίφων θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ σε αυτό το κανάλι (εκτός αν σας δοθεί κάποια άλλη οδηγία για συγκεκριμένο γρίφο).

 

Χρήση Δωματίου Ομιλίας: Πατώντας στο κανάλι σας στο δωμάτιο ομιλίας αυτόματα συνδέεστε σε τηλεδιάσκεψη με όποιο άλλο μέλος βρίσκεται στο κανάλι. Καλό θα ήταν να είστε συνδεδεμένοι στο Discord με συσκευή (PC/tablet/smartphone) που διαθέτει κάμερα (όχι όλοι, αλλά κάνα-δυο από την ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις, κάπου μπορεί να χρησιμεύσει).

 

Επίσης στον server υπάρχει ένα κανάλι («Ανακοινώσεις») στο οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο οι αρχηγοί των ομάδων, αν χρειαστεί να βγάλουμε κάποια ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Και τέλος υπάρχει ένα κανάλι («
Παρκάκι») στο οποίο θα έχουν πρόσβαση ΟΛΟΙ οι κυνηγοί από ΟΛΕΣ τις ομάδες (για αυτό προσέξτε τί γράφετε εκεί) για να μπορούν όλοι να συνομιλούν μεταξύ τους (και να ‘χουμε κάτι να λέμε στο post game).

 

Σύνδεση στον server του κυνηγιού στο Discord

 

Για να μπει κάποιος στον server που έχουμε φτιάξει πρέπει να έχει ένα link πρόσκλησης. Για να περιοριστεί το ενδεχόμενο λάθους ως προς το πού θα έχει πρόσβαση ο κάθε χρήστης (και να μην μπει κάποιος σε κανάλι κάποιας άλλης ομάδας, ντε), για αρχή θα βάλουμε στον server μόνο τον αρχηγό* από την κάθε ομάδα. Αφού κάνουμε τις αντιστοιχίες μέλη-ομάδα-κανάλια, θα δημοσιοποιήσουμε το link στη σελίδα τού θησαυρού στο Facebook. Ο αρχηγός* κάθε ομάδας αφού φτιάξει λογαριασμό στο Discord θα πρέπει να μας στείλει σε μήνυμα στη σελίδα τού θησαυρού στο Facebook, το username του και το όνομα της ομάδας.

[*Για τη διευκόλυνσή σας, εάν θέλετε να κάνει αυτή τη διαδικασία κάποιο άλλο μέλος τής ομάδας σας, έχετε τη δυνατότητα. Απλώς στο κανάλι «Ανακοινώσεις» θα μπει ως αρχηγός το άτομο που θα έχετε δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής.]


Στη συνέχεια θα «ξεκλειδώσει» για τον κάθε αρχηγό η δυνατότητα να προσκαλεί και να βάζει στα κανάλια τής ομάδας του τα υπόλοιπα μέλη. (Μην αγχώνεστε, δεν είναι δύσκολο, θα σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες για αυτές τις ενέργειες. Επίσης, κάθε μέρα 7-9 το απόγευμα, μέσω
Discord θα μπορείτε να μιλήσετε με κάποιο Κατσίκι για τυχόν απορίες).

Δωρητές

thisauros-logo-white.png
Κυνήγι θησαυρού Ιεράπετρας, ένα απο τα παλιότερα της Κρήτης με εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο!
© 2022, Thisauros. Designed by

Επικοινωνία

game@thisauros.com

Υπεύθυνος έργου

Search